Mijn naam is Mischa

Ik ben moeder van vier volwassen kinderen. Momenteel werk ik twee dagen als onderwijsmanager verbonden aan een basisschool en vanuit mijn eigen praktijk als remedial teacher, Matrixcoach en schoolbegeleider.
In oktober 2009 heb ik besloten om naast mijn vaste werkzaamheden mijn eigen praktijk op te starten voor het begeleiden van kinderen en schoolteams.

Ik heb jarenlang werkervaring opgedaan als leerkracht in het basisonderwijs, intern begeleider, interim-directeur, remedial teacher en freelance docent bij de Transfergroep Rotterdam.

Mogelijkheden zijn er voor ieder kind en iedere school. Werken met oog voor die mogelijkheden.


Naast mijn opleidingen voor leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider (Master Special Educational Needs), Schoolleider (Master Leadership in Education), Matrixcoach en Mindmap Trainer heb ik de afgelopen jaren veel nascholingen gevolgd. Onder andere op het gebied van leer- en gedragsproblemen, hoogbegaafdheid, zelfstandig werken, klassenmanagement, handelingsgericht werken, trendanalyses en schoolverbetering en communicatietechnieken.

Ik ben gecertificeerd Matrixcoach, Mindmap Trainer en geregistreerd lid bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers. De praktijk Mischa Put Begeleiding en Coaching is opgenomen in het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen.

Certificering & Registratie


Matrixcoach

www.matrixmethodeinstituut.nl

Mindmap Trainer

www.mindmap.nl

Centraal Register Korte Beroepsopleidingen

www.crkbo.nl

Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers

www.lbrt.nl

Begeleiding & Coaching

Met oog voor de mogelijkheden van uw kind of schoolteam gaan we enthousiast met elkaar aan de slag en gebruik ik mijn ervaring om jullie doel te bereiken.